Чт, 20.09.2018, 03:17                                   Выход
 
Пошук

Вхід на сайт

ВСІ НОВИНИ
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Главная » 2018 » Вересень » 14 » Про участь у форумі харчових технологій
    15:08
    Про участь у форумі харчових технологій

    12 вересня співробітники Інституту луб’яних культур, в особі завідувачки Дудукової С.В. та старшого наукового співробітника Петраченка Д.О. сектору стандартизації продукції льону і конопель взяли участь у Першому Національному форумі «Актуальні проблеми стандартизації та якості продукції в харчовій промисловості», що проходив в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій (м. Київ).

    Під час форуму учасників ознайомили з задачами та основними напрямами діяльності Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості». Були підняті питання щодо ролі та місця стандартизації в виробництві, взаємодія та співпраця Технічних комітетів при розробці та впровадженні стандартів, законодавчі вимоги до запровадження системи НАССР в Україні та практичні особливості її застосування. Учасників ознайомили з питаннями використання різних видів споживчої тари в технологіях виробництва харчових продуктів, були розглянуті актуальні питання та проблеми стандартизації в галузі питного водопостачання, дієвість системи управління безпечністю харчових продуктів.

    По завершенню форуму учасники ознайомились з експозиціями у сфері обладнання, технологій і упаковки для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH & UPAKOVKA'2018», де було представлено широкий спектр сучасних технологій, сировини, товарів та обладнання для виробництва продуктів харчування.

    Петраченко Д.О.

     

     

    Просмотров: 21 | Добавил: ibc-uaas | Рейтинг: 0.0/0
    Рейтинг@Mail.ru